BAAT Medical Products FSCA_ID238 - ArthroSave Knee reviver

BAAT has identified that the accessory ‘Half pin 200x5mm’ (REF 1401803100 LOT: 000693) used in combination with the ArthroSave Knee Reviver (AS1-AS4) has broken on one occasion near the 1st cortex, which has resulted in early termination of the treatment and an un retrieved device fragment (the tip of the broken pin).

Fabrikant:  BAAT Medical Products BV
Product:  ArthroSave Knee reviver

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie