Implant Direct Sybron Manufacturing 2018.03.15 - simplyInterActive™ Implant

Through our Regulatory Affairs reporting process we have found that the labeling of the simplyInterActive Implant may be out of specification in that the cap may not be labeled with the correct part number.

Fabrikant: Implant Direct Sybron Manufacturing LLC
Europees vertegenwoordiger: Emergo Europe
Product:  simplyInterActive™ Implant 5.0mmD x 10mmL SBM: 3.4mmD Platform

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie