Ons toezicht in 2018: Kijken met andere ogen

Eerder publiceerde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) het werkplan 2018 en is het werkplan naar de Tweede Kamer gestuurd. In het werkplan beschrijft de inspectie de activiteiten die zij voor 2018 gepland heeft. Ook de thema’s die in 2018 de meeste aandacht krijgen staan erin. Nu publiceert de inspectie een publieksversie van het werkplan 2018 in de vorm van een interactieve infographic. Onze belangrijkste thema’s van 2018 komen daarin terug. 

Waarom deze infographic?

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd wil bijdragen aan goede en veilige gezondheidszorg en jeugdhulp. Gezond vertrouwen in goede en veilige zorg, dat is ons doel. Daarom houden wij namens alle inwoners van Nederland toezicht op de zorgaanbieders. Met de infographic van het werkplan 2018 wil de inspectie informatie aantrekkelijker en toegankelijker maken voor een breed publiek op de website.

Vanuit de infographic is door te klikken en meer lezen over de verschillende thema’s. Zo kunnen zorgaanbieders, patiënten, cliënten en andere geïnteresseerden terugvinden welke keuzes de inspectie maakt in haar toezicht in 2018.

Bekijk hier de infographic

Zie ook