Siemens Healthcare Diagnostics Inc ASW20-03 Atellica CH 930 Analyzer

Editing an assay Test Definition and switching to another assay’s Test Definition screen without saving the changes using the ‘save’ button on the screen, may corrupt the settings of the assay’s test definition.

Fabrikant: Siemens Healthcare Diagnostics Inc
Product: Atellica CH 930 Analyzer

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.