Defibtech FA2020-01 - DDU-2000 Series Automated External Defibrillator (AED)

This corrective action addresses a hardware issue with a particular electrical component used in the identified AEDs.  This component may, under certain circumstances, cause the AED to abort a shock delivery, or reset unexpectedly. 

Fabrikant: Defibtech, LLC
Europees vertegenwoordiger: Emergo Europe
Product: DDU-2000 Series Automated External Defibrillator (AED)

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.