Howmedica Osteonics Corp, RA2019-2144473, Triathlon

Stryker heeft vastgesteld dat de bovengenoemde Triathlon Femorale Distale Verlengstukken (10 en 15 mm, maat 2, links en rechts) voorbij de mediale curvatuur van de bijbehorende femorale component uitsteken.

Fabrikant: Howmedica Osteonics Corp
Europees vertegenwoordiger: Stryker European Operations BV
Product: Triathlon

Waarschuwing van de fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.