Ohmeda Medical, FMI 32063, Giraffe Omnibed

GE Healthcare heeft een mogelijk veiligheidsprobleem vastgesteld dat kan optreden als de kapafdichtingen niet goed worden gereinigd volgens de reinigings- en onderhoudsrichtlijnen van Giraffe OmniBed.

Fabrikant: Ohmeda Medical a division of Datex-Ohmeda
Europees vertegenwoordiger: GE Medical Systems SCS
Product: Giraffe Omnibed

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie