NTOC_DePuy Synthes 1296193 - Locking Module for the Variable Angle (VA) Locking Hand System

De siliconenstrip in de 68.130.109 *, instrumentlade kan buiten de specificaties vallen. De betreffende module kan een gele siliconenstrip bevatten met negen (9) uitgesneden gaten in plaats van de vereiste gele siliconenstrip met tien (10) uitsparingen.

Fabrikant: NTOC Medische techniek B.V.
Product: Locking Module for the Variable Angle (VA) Locking Hand System

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.