Accuray CKFA19-004 - CyberKnife® Treatment Delivery System

The Ball-Cube II phantom calibration film (Ball-Cube II film) was not manufactured within necessary dimensions and may introduce up to 0.5 mm of positional inaccuracy to the CyberKnife® System.

Fabrikant: Accuray Incorporated
Product: CyberKnife® Treatment Delivery System

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.