Performance Health, Patterson looprekken

Er is onder onze aandacht gebracht dat bij klanten een klein aantal Patterson looprekken (zowel met als zonder wielen) is afgeleverd waarvan de pinnen van de klemveren in de in hoogte verstelbare poten zijn afgebroken.
 

Fabrikant: Performance Health
Product: Patterson looprekken

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie