Field Safety Notice: PerkinElmer, Sterile Filter Tips, 25ul, Nonconductive

We have become aware through customer complaints and subsequent information from our vendor on their investigation, that some Filter Tips were molded incorrectly and may not seal to the Varispan tip adaptor properly.

Fabrikant: PerkinElmer
Europees gemachtigde: Wallac Oy
Product: Sterile Filter Tips, 25ul, Nonconductive

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.