Aflevering alternatieven voor Dapson MAE 100 mg, tabletten (RVG 52476)

In verband met een tekort van Dapson MAE 100 mg, tabletten (RVG 52476), mogen fabrikanten, groothandelaren en apotheekhoudenden tijdelijk alternatieven afleveren aan artsen.

Partijen hoeven geen individuele toestemming vooraf te vragen bij de inspectie en ook geen artsenverklaringenadministratie bij te houden. Het gaat alleen om alternatieven met dezelfde stof, sterkte en toedieningsvorm voor:

  • Dapson MAE 100 mg, tabletten (RVG 52476)

Toestemming is tijdelijk

Naar verwachting zal Dapson MAE 100 mg, tabletten (RVG 52476) uiterlijk op 22 september 2020 weer voldoende voorradig zijn voor groothandelaren of apothekers teneinde in de behoeften van patiƫnten te kunnen voorzien. De toestemming is daarom vooralsnog afgegeven tot en met 22 september 2020.

Zie voor meer informatie en de voorwaarden het besluit.

Op de hoogte blijven van nieuwe besluiten?

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe besluiten voor het afleveren van alternatieven, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief 'Besluiten alternatieve levering geneesmiddel bij tekort'. U ontvangt dan een e-mail zodra wij een besluit publiceren op onze website.