Adres

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft een centrale locatie in Utrecht: het Stadskantoor Utrecht. IGJ bezoeken is alleen mogelijk op afspraak of na een uitnodiging en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Bezoekadres Postadres
Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht
Postbus 2518
6401 DA Heerlen

Kaart

Stadskantoor Utrecht

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht

Route

Fiets

Fietsers stallen hun fiets in de bewaakte fietsenstalling Jaarbeursplein. De ingang van het Stadskantoor bevindt zich aan het Stadsplateau, boven deze fietsenstalling en is te bereiken via de (rol)trap of lift.

Openbaar vervoer

Het Stadskantoor ligt direct naast station Utrecht Centraal aan de kant van de Jaarbeurs. Volg in het station de borden Jaarbeurs. Zodra u het station uitloopt, staat u op het Stadsplateau voor de ingang van het Stadskantoor.

Auto

Er is weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P5. Iemand ophalen bij of wegbrengen naar het Stadskantoor kan via de ‘kiss and ride’-plek (K+R) op het Jaarbeursplein. 

Leveranciers

Leveranciers leveren goederen af via het expeditiehof in de kelder van het Stadskantoor.

Parkeren mindervaliden

In de directe omgeving van het Stadskantoor op het Jaarbeursplein zijn parkeerplekken voor mindervaliden. Vanaf daar gaat u met de lift naar de ingang van het Stadskantoor op het Stadsplateau. Op vertoon van een geldige landelijke invalidenparkeerkaart kunt u ook parkeren op het parkeerterrein van de Jaarbeurs.