Adres

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft een centrale locatie in het Stadskantoor Utrecht.

Wilt u contact met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd of met het Landelijk Meldpunt Zorg? Dat kan onder andere telefonisch of via de mail. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u onder contact. Daar staat ook hoe u via internet, telefonisch of per e-mail melding kunt doen. Het is niet mogelijk melding te doen bij het kantoor van IGJ.

Bezoek aan het kantoor van IGJ is alleen mogelijk op afspraak of na een uitnodiging.

Bezoekadres

Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht

Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u een bezoek brengt.

Stadskantoor Utrecht

Postadres

Postbus 2518
6401 DA Heerlen

Routebeschrijving

Fiets

Fietsers stallen hun fiets in de bewaakte fietsenstalling Jaarbeursplein. De ingang van het Stadskantoor bevindt zich aan het Stadsplateau, boven deze fietsenstalling en is te bereiken via de (rol)trap of lift.

Openbaar vervoer

Het Stadskantoor ligt direct naast station Utrecht Centraal aan de kant van de Jaarbeurs. Volg in het station de borden Jaarbeurs. Zodra u het station uitloopt, staat u op het Stadsplateau voor de ingang van het Stadskantoor.

Auto

Er is weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P5. Iemand ophalen bij of wegbrengen naar het Stadskantoor kan via de ‘kiss and ride’-plek (K+R) op het Jaarbeursplein. 

Leveranciers leveren goederen af via het expeditiehof in de kelder van het Stadskantoor.

Parkeren mindervaliden

In de directe omgeving van het Stadskantoor op het Jaarbeursplein zijn parkeerplekken voor mindervaliden. Vanaf daar gaat u met de lift naar de ingang van het Stadskantoor op het Stadsplateau. Op vertoon van een geldige landelijke invalidenparkeerkaart kunt u ook parkeren op het parkeerterrein van de Jaarbeurs.