Adres

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft een centrale locatie in Utrecht: het Stadskantoor Utrecht. IGJ bezoeken is alleen mogelijk op afspraak of na een uitnodiging en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Bezoekadres Postadres Factuuradres
Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht

Postbus 2518
6401 DA Heerlen

Ministerie van VWS, Directie OBP, Facturenadministratie
Postbus 16056, 2500 BB Den Haag

Kaart

Stadskantoor Utrecht

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht

Waar kunt u zich aanmelden?

Bezoekers voor IGJ kunnen zich melden bij de balie  op de zesde verdieping. Daar wordt gevraagd naar uw identiteitsbewijs. U ontvangt een oranje keycord met bezoekerspas. Het verzoek is deze zichtbaar te dragen.
De balie op de zesde verdieping is vanuit de centrale hal in het Stadskantoor bereikbaar met de (rol)trap achterin of de lift rechts in de hal.
De medewerkers van de balie op de zesde verdieping verwijzen u naar het IGJ-meeting point. Vanaf dit meeting point wordt u naar uw afspraak begeleid door één van onze gastvrouwen of -heren.

Route

Openbaar vervoer

Het Stadskantoor ligt direct naast station Utrecht Centraal aan de kant van de Jaarbeurs. Volg in het station de borden Jaarbeurs. Zodra u het station uitloopt, staat u op het Stadsplateau voor de ingang van het Stadskantoor.

Fiets

Fietsers stallen hun fiets in de bewaakte fietsenstalling Jaarbeursplein. De ingang van het Stadskantoor bevindt zich aan het Stadsplateau. Het Stadskantoor ligt boven deze fietsenstalling en is te bereiken via de (rol)trap of lift.

Parkeren mindervaliden

In de directe omgeving van het Stadskantoor op het Jaarbeursplein zijn parkeerplekken voor mindervaliden.
Vanaf daar gaat u met de lift naar de ingang van het Stadskantoor op het Stadsplateau. Op vertoon van een geldige landelijke invalidenparkeerkaart kunt u ook parkeren op het parkeerterrein van de Jaarbeurs.

Auto

Er is weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving. Iemand ophalen bij of wegbrengen naar het Stadskantoor kan via de ‘kiss and ride’-plek (K+R) op het Jaarbeursplein. Leveranciers leveren goederen af via het expeditiehof in de kelder van het Stadskantoor.

De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P5 of parkeergarage Croeselaan. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar de website van de gemeente Utrecht.