Last onder dwangsom voor Psycho Informa

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft Psycho Informa Instellingen B.V. een last onder dwangsom opgelegd. De zorgaanbieder heeft niet binnen de gestelde termijn aan de eerder opgelegde aanwijzing voldaan.

Psycho Informa is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en jeugdhulp. Er zijn drie kernlocaties in Schoonhoven, Woerden en Den Haag. Ook zijn er vijf kleinere locaties. Er zijn ongeveer 350 cliƫnten.

Na afloop van de termijn van de aanwijzing in maart legde de inspectie opnieuw een bezoek af. Toen bleek dat Psycho Informa nog altijd niet voldoet aan de normen. Psycho Informa heeft zes weken de tijd om alsnog aan de aanwijzing te voldoen. Doen zij dat niet, dan moet de instelling een dwangsom van 1000 euro per week betalen.

Documenten